ABD-Kanada sınırındaki patlamanın sebebi belli oldu

ABD-Kanada sınırında dün gece yaşanan ve terör saldırısı şüphesiyle büyük panik yaratan patlamanın detayları ortaya çıktı…

ABD-Kanada sınırında yaşanan patlamaya sebep olan aracın 300 bin dolarlık lüks bir Bentley Flying Spur model araç olduğu öğrenildi. Aracı kullanan 56 yaşındaki iş insanı ile eşinin kazada yaşamını yitirdiği açıklandı.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken, çiftin patlamadan önce Seneca Niagara isimli içinde kumarhanenin de olduğu otelde konakladıkları öğrenildi. Yetkililer ismi henüz açıklanmayan çiftin New York’ta yaşadıkları kayıtlara geçerken, CNN, çiftin çok ünlü bir aileye mensup olduklarını duyurdu.

KONSERE GİTMİŞLER

ABD medyasına konuşan yetkililer çiftin Kiss isimli rock grubunun konserine gittiğini aktardı.

Federal Soruşturma Bürosundan (FBI) yapılan açıklamada, Niagara Nehri üzerinde yer alan Rainbow Köprüsü’nde patlama meydana geldiği, sebebinin araştırıldığı belirtildi.

Sınır geçişindeki yetkililer, köprüden geçiş yapan aracın patlamasının ardından tedbir amacıyla Rainbow Köprüsü’ndeki geçişin ve Kanada’nın Ontario eyaletini ABD’nin New York eyaletine bağlayan diğer 3 geçişin kapatıldığını bildirdi.

Sosyal medyada paylaşılan fotoğraf ve videolarda alevler içinde kalan bir güvenlik noktasının görüntüleri yer aldı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort